24. juni (176/366) - A Little Bit of Everything

I kveld skal gruppe B avgjøres, og hvis favorittene vinner begge sine kamper, så betyr det at både Albania og Kroatia er ute av årets EM. Det vil være en gedigen skuffelse for Kroatia, som har underprestert stort i dette mesterskapet. Nå venter Italia som det siste lille halmstrået – et Italia som med tap for Kroatia selv vil rykke ned på tredje plass, og dermed også være i den teoretiske faresonen for å ryke ut.

Ikke nok med det, men i dag har den siste arbeidsuka før jeg tar fem uker sommerferie startet. Så lang ferie har jeg ikke hatt siden jeg var student, og det kjenner jeg skal bli ufattelig deilig. Vi kaster loss umiddelbart, så på denne tiden neste uke, så er vi nok allerede på vei gjennom Danmark i bil på vei til kontinentet – og dermed vil også de daglige innleggene her skifte karakter, og bli daglige reisebrev fra far og døtre på road trip – tradisjon tro.

Men før den tid har jeg mye som skal gjøres ferdig på jobb. Vitnemål skal produseres, og det skal gjøres klart for et nytt semester for kullet som skal tilbake til Lillehammer i august – og i tillegg skal det gjøres klart for at et nytt masterkull skal kunne registrere seg i systemene, før de spente tropper opp i Oslo for å ta fatt på to spennende år på DNF.

Det blir altså litt av hvert å gjøre før jeg logger av, og dagens låt blir derfor også enkelt å greit «A Little Bit of Everything» av LA-bandet Dawes.

Bandet ble opprinnelige stiftet av Taylor Dawes Goldsmith og Blake Simon Mills, som møtte hverandre på High School i solfylte Malibu. De spilte post-punk og kalte seg Simon Dawes, etter begges mellomnavn. Mills trakk seg fra bandet for å fokusere på egen karriere som turne- og studiogitarist for langt mer kjente folk og band, mens Taylor trommet sammen et nytt band, fjernet mellomnavnet Simon, og skiftet stil fra post-punk til et mer folk-rock aktig sound.

I dag består kjernen av bandet kun av Taylor og broren Griffin, og for tiden er bandet i studio og jobber med det som blir deres niende studioalbum. I tillegg venter vokalist og låtskriver Taylor sitt tredje barn med kona, artist og skuespillerinna Mandy Moore, også kjent som eks-kona til Ryan Adams (!). Litt av hvert i vente også for ham, altså.

«A Little Bit of Everthing» avsluttet Dawes’ andre studioalbum «Nothing is Wrong» i 2011, og får æren av å starte den siste uka før sommer-sommer-sommerferieeeee!